Certificació Oficial Romana's Pilates®

CN Pilates està certificat per Romana's Pilates®

Certificació Romana’s Pilates®

Romana’s Pilates® és l’escola de certificació de professors del model original del Mètode Pilates, únic títol fidel al mètode creat per Hubertus Joseph Pilates.
Romana Kryzanowska, reconeguda a nivell mundial com la protegida i hereva de Joseph Pilates, juntament amb la seva filla, Sari Mejía i la seva néta Daria Pace, continuen la formació de nous mestres i seguidors del mètode.

La formació de professors de Romana’s Pilates és una formació de qualitat i autenticitat. Tots els professors de Romana’s Pilates són triats i guiats sota tutela directa i personal de Sari Mejía Santo.

A Espanya, la única escola de formació de professors autoritzades per Romana’s Pilates es troba a Madrid (Elite Pilates Madrid), sota la tutela del gran mestre Javier Pérez Pont.

Els professors de Romana’s Pilates® han de completar un règim de formació molt exigent, que requereix realitzar al voltant de mil hores pràctiques, d’observació constant de classes, entrenament rigorós, de classes personals amb un professor per superar els deu exàmens teòrics i pràctics pels quals els alumnes de Romana´s Pilates han de passar, així com extenses avaluacions quant a la conducta i pràctica del mètode durant diversos mesos.

Els professors aprenen molt més que els exercicis del terra; tots han de completar amb èxit avaluacions en la pràctica i ús de tots els aparells del mètode Pilates. El temps i el que t’ensenyen és el que fa que un estudiant de Romana´s Pilates, quan finalitza el programa i es certifica, sigui professor des del primer instant en què fa un pas fora de l’estudi després d’acabar l’últim examen.

La progressió i l’aprenentatge no s’atura allà. Per garantir la qualitat i l’excel·lència, els professors certificats han de participar anualment en tallers d’educació contínua per mantenir les seves qualificacions vàlides.

Si vostè busca autenticitat, qualitat i el mètode en la seva forma original, ha d’assegurar-se que el centre al que acudeixi els professors estiguin degudament acreditats amb el títol expedit per Romana’s Pilates®.
Visitant la web oficial de Romana’s Pilates®, vostè podrà trobar amb facilitat els centres i els professors certificats més propers a la seva ubicació. La xarxa actual de professors certificats per Romana’s Pilates compta amb 500 professors repartits en 19 països i amb 40 professors de professors.

 

CN PILATES contrology studio
PROFESSORS CERTIFICATS PER ROMANA’S PILATES® NEW YORK

Si vostè està interessat en la formació oficial de l’escola Romana’s Pilates,
a CN Pilates pot realitzar les classes de preparació per al test d’accés.

Demani cita al 628 075 931

Enllaços d’interès: