L'Estudi

Un espai totalment adaptat per la pràctica del Pilates original

Practica el mètode Pilates Original
amb tots els aparells oficials Gratz

CN PILATES Contrology Studio és un exclusiu estudi ubicat al centre de la ciutat de Girona.

L’ambient privat i confortable de CN PILATES fa de la seva rutina d’exercicis una experiència agradable, sabem que el més important per aconseguir els seus objectius és la motivació.

Les nostres instal·lacions compten amb una sala dissenyada per al treball amb equipament especialitzat on gaudim de llum natural.

L’estudi està equipat amb els aparells originals de la gamma de més alta qualitat (Gratz Pilates, EUA), la qual cosa ens permet practicar el Mètode Pilates en la seva forma autèntica i pura, tal com va ser concebut inicialment pel seu creador H. Joseph Pilates.

L’EQUIPAMENT

Gratz Industries és el fabricant original dels aparells de Pilates. El seu fundador va treballar directament amb Joseph Pilates.

Gratz™ fa honor al seu lema : “Ell ho va inventar, Gratz ho fabrica”, creant acuradament cada aparell amb les especificacions exactes d’en Joseph Pilates. La qualitat dels aparells, la resistència de les molles i el pes del carro del Reformer, realment marquen una diferència notable per aconseguir el màxim rendiment de cada exercici.