CLASSES

Som especialistes en classes Individuals

Classes

El nostre enfocament es centra en la qualitat de l’ensenyament i la formació especialitzada en Classes Personals i Individuals, per assegurar que es mantingui la tècnica i la seguretat adequada.

En CN PILATES Contrology Studio oferim diferents tipus d’abonaments adaptats a les necessitats dels nostres clients.
Per a persones que s’inicien en el Mètode Pilates original, recomanem adquirir l’abonament de 4 sessions, en el qual podrà experimentar de forma personal els beneficis d’aquest meravellós sistema d’exercicis i així poder orientar millor el seu pla de treball.

Horaris de Dilluns a Divendres.
Hores convingudes.

Les sessions tenen una durada de 55 minuts i és necessari sol·licitar cita prèvia. Segons la seva disponibilitat i la del centre s’adjudica una hora fixa, podent modificar o cancel·lar les sessions amb 24 hores d’antelació.

Les sessions són guiades de principi a fi per un professor qualificat, certificat per Romana’s Pilates®, per aconseguir el màxim rendiment del sistema i poder així orientar millor el seu pla de treball.

Crearem un complet programa d’entrenament dissenyat 100% a les seves necessitats i habilitats, independentment de la seva edat, nivell, condició física o professió.

Treballem amb tots els aparells originals  Gratz Industries, importats dels EEUU, el que ens permet obtenir el màxim benefici, la correcta execució i les seves múltiples modificacions.

L’ajudarem a assolir els seus objectius, aconseguint un cos fort, esvelt i flexible. La pràctica regular del mètode augmenta el rendiment en l’esport i accelera la recuperació de lesions. Es mourà millor, es sentirà millor.