WORKSHOP

LA CONTROLOGIA by Javier Pérez Pont | Dissabte 3 de Novembre de 2018

LA CONTROLOGIA

By Javier Pérez Pont

DESCRIPCIÓ

El dissabte 3 de Novembre del 2018, per primera vegada a Catalunya, el Mestre de professors Javier Pérez Pont Nivell I de l’escola Romana’s Pilates®, impartirà a Girona un interessantíssim taller OBERT  a professionals i a qualsevol persona interessada en el mètode Pilates.

Organitzat per CN Pilates Contrology Studio.

Lloc GIRONA

Places limitades.

Més informació al +34 628 075 931

PROGRAMA

09.00 – 10.00 Presentació de Javier Pérez Pont i Masterclass (Classe col·lectiva de Matalàs)

10.00 – 11.30 La CONTROLOGÍA:

  • Els veritables orígens del mètode Pilates i el seu llegat.
  • “Hubertus Joseph Pilates. La biografia”
  • Romana Kryzanowska
  • Certificació Romana’s Pilates® a Espanya

11.30 – 12.00 Coffee break

12.00 – 13.00 Característiques generals d’una classe Romana’s Pilates®.

13.00 – 14.30 Pilates en el teu dia a dia

PROFESSOR

Javier Pérez Pont, el Llegat.

Mestre de professors Nivell I a l’Escola Internacional Romana s PILATES® , havent només cinc mes al món.

Reconegut a nivell internacional, la seva experiència compta amb més de vint anys impartint classes i més de quinze formant professors. Creador d’escoles Romana s PILATES® a Espanya així com a diversos països d’Europa.

Ex ballarí professional i estudiant de filosofia, es va formar a Nova York com a professor de Romana s PILATES®, al costat de la llegendària Romana Krysanowska, única deixebla i hereva reconeguda pel propi creador del mètode Joseph Pilates.

Avalat i recolzat pels seus dos mestres, Romana Kryzanowska i la seva filla Sari Mejia, obre la seu del primer Estudi autoritzat a Espanya, sent l’únic formador de professors de Romana s PILATES®, a Barcelona.

És autor al costat de Esperança Aparicio, d ‘ “El Autèntic Mètode Pilates, L’Art del Control” (2005), la col·lecció de set llibres de “Contrology. Physical Pilates Culture “(2013), i sens dubte, la seva obra mestra, “Hubertus Joseph Pilates. La Biografia “(2013) després de molts anys d’investigació, la primera i més única biografia sobre la vida de Joseph Pilates a la història. Només documentada en testimonis orals però sobretot en documents oficials, històrics i personals del protagonista del llibre, que marca un abans i un després sobre el que fins avui s’ha donat per cert.

CN Pilates té l’honor de rebre a un excel·lent Mestre i gran professional, que demostra la seva passió per la Contrología i la fa perseverar en la seva forma original i pura.